Velkommen til Ag Foto AS - Gode råd på kjøpet
utskriftsvennlig versjon Tips en venn
Sidekart
Ag Foto AS
|     

Aktuelt

Nyheter


 

Forstørrelser i sort/hvittForstørrelser i sort/hvitt
Forstørrelser 30x30 eller 30x40 cm sort/hvitt på kvalitetspapir med lang levetid. Be om tilbud i din Fotoclick butikk.
>> Forstørrelser i sort/hvitt
Tøm kameraet nå!
Fremkall dine digitale bilder og få orden på de gode minnene. Du kan enten bestille bildefremkalling på nettet eller levere bildefilene i en av våre butikker. Fotoclick butikkene tar imot filer fra ulike medium som minnebrikker (dig.kamera og mobiler), minnepenner, dvd'er, osv. Spør oss gjerne om råd hvis du er usikker!
>> Tøm kameraet nå!
 
KonfirmasjonKonfirmasjon
Vår og høst er tid for konfirmasjon. Her vil du finne noen råd og tips til planlegging av selve konfirmasjonsselskapet og hva som skal skje på konfirmasjonsdagen. De fleste av FotoCLICKs butikker kan være behjelpelig med alt som har med foto å gjøre. Fra invitasjoner til bordkort, fotografering og takkekort. Noen steder i Norge er det også vanlig at konfirmanten produserer et eget konfirmant-visittkort med bilde som de gir til venner, familie og bekjente. Det er jo en hyggelig gest!
>> Konfirmasjon
GaveidéGaveidé
En digital fotoramme kan være en svært personlig gaveide til reisekameratene fra ferien, kjæresten eller til barnas besteforeldre. Hvis du i tillegg gir et minnekort som inneholder de siste bilder av felles interesse, vil den digitale fotoramme vekke stor glede hos mottageren.
>> Gaveidé
 
GavekortGavekort
En glede å gi - en glede å få! Det er ikke alltid så lett å velge gaver til andre. Da er gavekort en flott løsning. Vi har pene gavekort - og du velger gavebeløpet!
>> Gavekort
 

Søk i våre nettsider

Ag Foto AS     |     Torget 1     |     1767 HALDEN
    |     Telefon 69 18 82 60     |     E-post agfoto[krøllalfa]halden.net     |    
Publisert med Visto CMS